Uutiset2019-03-02T21:35:52+00:00

UUTISET

Uusi tuote vaikkapa joululahjaksi kun tilaat lokakuun 2018 aikana!

Viime vuosisadan alussa valokuvaamot tekivät kuvistaan tällaisia kauniita lasilinssejä. Itse törmäsin tähän jo lapsena kun ihmettelin upeaa lasipalloa jossa kuva iso-isovanhemmistani näytti taianomaiselta- lähes kolmiuloitteiselta. Aivan kuin he olisivat olleet siinä sisällä. Valokuvaajana haluan nyt tuoda tämän kauniin ja arvokkaan näköisen laatutuotteen takaisin. Voit nyt teettää Studio Liikkuvan valokuvaamista kuvista tämän upean esineen. Linssi on suomalaista käsityötä lasinpuhalluksesta alkaen (Lasistudio Mafka) ja valokuvaajan työ näkyy itse kuvassa. Kun tilaat lokakuun aikana ehdit saada linssin jouluksi. Lokakuun myynninaloitushinta on 105 euroa (norm. 125,-)

Studio liikkuva on muuttanut!

Studio Liikkuva muuttaa heinäkuun 2018 aikana uusiin tunnelmallisiin tiloihin lähelle Turun satamaa osoitteeseen Kalastajankatu 1 B ( Lainnon Kutomo 2 krs)

Studiota laitetaan priimaan kuvauskuntoon heinäkuun kesäloman ( 29.7 asti) lomassa. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin elokuun alusta!

Uudet kuvaukset varataan elokuulle 🙂

Terkuin,

Maria

Ylioppilaat, tervetuloa kuvauksiin!

Monipuolisuus ja näyttävät kuvat ovat Studio Liikkuvan valttikortti myös ylioppilaskuvauksissa. Jokainen kuvattava saa runsaasti erilaisia ja hyviä otoksia itsestään.

Ylioppilaskuvaus studiossa on 95,- (sisältäen vähintään 40 koevedosta) ja miljöössä 165,- ( vedoksia vähintään 50). Kuvaukseen kuuluu 1 kpl 14×18 kuva ja lisätilauskuvat ovat nettisivujen kuvatilaushinnaston mukaiset. Muutama kuvanäyte kuvauksista (lisää kuvia ylioppilaskuvia löydät kuvagalleriasta ):

error: Content is protected !!