Uutiset2021-01-07T13:36:00+02:00

UUTISET

22.9.21

Huom! Lue epidemiatilanteen vaikutukset kuvauksiin tässä:

Kuvaus on tapaaminen,  jossa  useampi ihminen kokoontuu yhdessä sisätilassa läheisesti usein noin tunnin ajaksi. Pienissäkin flunssaoireissa tai  altistusepäillyissä  kuvausta tulee siirtää. Tämä koskee tietysti  myös minua kuvaajana. Olen tekemisissä monien kuvattavien kanssa joten ohjeet ovat kaikkien turvaksi 🙂

EDIT 10.1  2022 Epidemiatilanteen vaikeuduttua olemme taas ottaneet  kasvomaskit käyttöön. Eli minulla kuvaajana on tällä hetkellä maski  käytössä niin kuvauksissa kuin muissa asiakastilanteissa, toivottavaa on , että kaikilla studiolle tulevilla ja  kuvauksissa mukana olevilla on maskit. Tietenkin kuvattavat ovat sitten ilman 🙂 Olen kolmesti rokotettu.

Ollaan siis varovaisia ja pidetään huolta kaikista studiolla liikkuvista, eli nuhaisia tai puolikuntoisia lapsia (tai toki aikuisiakaan) ei  tuoda kuvaukseen vaikka koronatestit olisivatkin otettu. Kuvista ei tule hyviä kun nokka valuu, silmät ovat vetiset ja mieli on väsynyt. Eli siirrättehän suosiolla varattua kuvausta jos kunto ei ole hyvä, on mukavampi myös katsoa jälkikäteen kuvia terveen näköisestä kuvattavasta.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

16.11.2021

Televisio Fashion julkaisi taas uusia ihanuuksia<3 Tällä kertaa kuvattiin studiolla taikamaisin tunnelmin. Näissä kuvauksissa saa toteuttaa itseään ja käyttää ammattitaitoaan monipuolisesti, haastavaa ja ihanaa ,super mukavia ihmisiä mukana!
Televison tiimille pointsit ja upea malli @isabelle_aht joka vastaa myös kampauksista ja meikeistä.
televisioon.fi/collections/televisio-fashion
www.studioliikkuva.com/kuvaustuotteet/yrityskuvaukset/
... Katso lisääPienennä