Project Description

YRITYSKUVAUKSET

Kun haluatte kertoa toiminnastanne hyvillä kuvilla. Studio Liikkuva. Valokuvaaja Turku.

Otan yrityksenne valokuvat monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. Olen kuvannut vuodesta 2006 erilaisille yrityksille mainos- ja viestintäkäyttöön. Henkilöstökuvaukset paikan päällä tai studiossa ja tapahtumakuvaukset onnistuvat minun kauttani  myös helposti. Ajelen mielelläni kuvauskohteisiin ja mahtava bonus työssäni on ehdottomasti se kun saan tavata uusia ihmisiä ja tutustua erilaisiin ympäristöihin. Minusta on mukavaa suunnitella eri toimeksiantoihin sopivaa kuvakerrontaa. Mukana kulkee niin kevyempi kalusto käsisalamilla kuin studiovalot taustoineen ja oheistarvikkeineen.

Studioni löydätte helppojen yhteyksien päästä lähellä Turun Linnaa, osoitteessa Kalastajankatu 1 B (Lainnon Kutomo) ja ilmaisia parkkipaikkoja on pihalla.

Asiakkaittani ovat olleet mm. Kesko Oyj, Metsäkustannus Oy, Suomen Laiturikauppa, Veritas, Svenska Kulturfonden, Inblick, Menu-lehti, EHYT-Teema, CGI-Ratkaisu, Blue Wings, Fundu Oy, Exxon Mobile, Talonrakennusteollisuus, Pala Betonikaukseet, Turun NMKY, Auraprint ,Turun Kauppakorkeakoulu, Lasi-Kostamo Oy , Noortrade Oy , Milosan Oy ja moni muu pienempi ja suurempi yritys.

Maria Grönroos

Kysy lisää tai varaa kuvauksesi