LAPSIKUVAUS2021-01-07T14:45:58+02:00

Project Description

LAPSIKUVAUS

Lapsikuvaus

HUOM! Lue epidemiatilanteen vaikutukset kuvauksiin tästä!

Tervetuloa kaikki yli 6 kk vauvat ja lapset lapsikuvaukseen :)! Ota mukaan ainakin yksi vanhemmista ja kerro hänelle, että olet aivan ihana ja ikuistamisen arvoinen. Tehdään yhdessä  sinusta ikimuistoiset lapsikuvat!

Ohjeistan vanhempia kuvauksessa ja kuvaus sujuukin hyvin kun kaikilla on omaa tehtävänsä.
On mukavaa jos molemmat vanhemmat pääsevät paikalle, mutta kuvaus onnistuu hyvin myös yhden vanhemman kanssa.
Lapsikuvaus onnistuu sekä studiossa – että miljöössä. Miljöökuvaukset lapsista tehdään lämpiminä vuodenaikoina.
Sisarukset ja koko perhe voidaan kuvata myös lapsikuvauksen yhteydessä (+35,-/lisäaihe)tai varata erikseen aika molempiin (Alennusta lisäkuvauksesta). Saat tarkemmat kuvausohjeet varauksen yhteydessä. Kurkkaa kuvagalleriasta ottamiani lapsikuvia ja kysele lisää!

-Maria

Kuvagalleriaan
Hinnasto
Kuvagalleriaan
Hinnasto

NewBorn Vauvakuvaus

HUOM! Lue epidemiatilanteen vaikutukset kuvauksiin tästä!

Haluatko kuvata vauvasi kun hän on vielä uutukainen tässä maailmassa, suloinen ja hauras? Tämä hetki on ikimuistoinen ja myös hyvin lyhyt.Vastasyntyneen valokuvaus on parhaimmillaan kun vauva on aivan pieni, korkeintaan 3 viikon ikäinen. Newborn vauvakuvaus tehdään kiireettömästi ja kuvausaikaa on jopa 2 tuntia. Studiolta löytyy erilaisia koreja, kankaita ja pientä rekvisiittaa ja studio lämmitetään vastasyntyneelle miellyttäväksi. Kuvaus tehdään vauvan ehdoilla turvallisesti vanhemman/vanhempien läsnäollessa.  Voit varata kuvauksen heti vauvan synnyttyä tai jo etukäteen kun laskettu aika lähenee. Lisää ohjeita vauvakuvaukseen saat kuvausvarauksen yhteydessä.

Kuvagalleriaan
Hinnasto
Kuvagalleriaan
Hinnasto
error: Content is protected !!