Project Description

HÄÄKUVAUS

Häämuotokuvat Miljöössä

Hääkuvaus miljöössä – mukava hetki vaikkapa meren rannalla Turun Ruissalossa ennen vihkimistä tai ikimuistoiset kuvat metsän siimeksessä? Tai haluaisitteko upeat kuvat juhlapaikkanne maisemissa tai urbaanisti kaupungin kaduilla?

Hääkuvaus voidaan tehdä joko hääpäivänä tai myös esimerkiksi koekampaus- ja meikkipäivänä, jolloin saatte keskittyä rauhassa kuvaukseen. Kuvausaika on noin tunti- puolitoista tuntia, joka on hyvä huomioida päivää suunnitellessa. Suosittelen kuvausta ennen vihkimistä jolloin aikaa on paremmin ja kampaukset ja meikitkin parhaimmillaan. Kuvaus onnistuu halutessanne toki myös vihkimisen jälkeen.

Jos kuvauspäivänä sataa voidaan kuvaus siirtää helposti studioon tai sisämiljööseen.

Olette lämpimästi tervetulleita studiooni Lainnon kutomoon suunnittelemaan kuvaustanne vihkipäiväänne. (Sovittehan suunnitteluajan erikseen) Ikuistetaan yhteisen taipaleenne yksi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista tapahtumista.

Ottakaa yhteyttä ja sovitaan sopiva aika. Käykää kurkkaamassa galleriasta kuvat muiden hääparien ikimuistoisista hetkistä, napatkaa ideoita tai tuokaa omia ideoita mukananne ja suunnitellaan yhdessä kiva kuvaushetki!

Kuvagalleriaan
Hinnasto
Kuvagalleriaan
Hinnasto